Audiodescripcions, llengua de signes, pictogrames… són algunes de les ferramentes específiques que inclou la nova web de Mercavalència per a facilitar l’accés d’aquells amb diversitat funcional. «Tothom necessita ferramentes en major o menor mesura, i volíem que això estiguera present en la web», així ho ha apuntat el President de Mercavalència, Carlos Galiana, durant l’acte de presentació, que va tindre lloc ahir a la Sala d’Actes de l’ONCE. «Visibilitzar la diversitat és fonamental per arribar no ja a la integració, sinó a una convivència plena i normalitzada, a la qual cosa aspirem en última instància».

Durant l’acte de presentació de la nova web.

Delegat de l’ONCE en la Comunitat Valenciana.

Un punt de trobada útil, pràctic i amb una estètica cuidada al qual tot el món tinga accés i on tothom se senta com a casa, així ha definit Galiana la nova pàgina web. Un projecte «innovador, viu i en contínua evolució» que incidix en la voluntat dels seus actuals responsables d’obrir les portes del major centre agroalimentari de la Comunitat Valenciana a tots els seus ciutadans. A través de la nova web, www.mercavalencia.es, es donaran a conèixer la seua activitat i campanyes, es potenciarà l’alimentació saludable, de proximitat i temporada, i col.locarà en el centre de la seua gestió els valors que definixen Mercavalència: responsabilitat social, compromís amb les persones, col·laboració i diversitat.

Durant l’acte de presentació de la nova web.

Tres empreses valencianes expertes en els seus respectius camps han desenvolupat este projecte: Xinxeta, responsables de la programació i arquitectura interna del domini; Socarrat Studio, dissenyadors tant de la nova imatge de Mercavalència com de l’estètica de la pàgina; i Estudio Inclusivo, empresa d’economia social que ha dissenyat i implementat les ferramentes d’accessibilitat web presents en el projecte.

Socarrat Studio.

Xinxeta Media

Estudi Inclusiu

Per a la seua evolució i millora els seus responsables volen comptar amb la participació de tots els seus visitants i usuaris: «Esta web és també la vostra», va concloure el president de l’entitat, «Disfruteu-la i ajudeu a fer que cresca. I així, creixerem tots i totes».

Foto de familia.

Ir al contenido