La presidència de l’Associació de Venedors del Mercat Central ha tornat a ser renovada. Una legislatura més, Merche Puchades, continuarà presidint la Junta Directiva d’esta associació. L’Assemblea de l’Associació de Venedors ha triat a Merche Puchades com a presidenta per als pròxims 4 anys, perquè ha sigut l’única candidatura que s’ha presentat.

Merche és presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central des del 26 de febrer de 2019, després d’obtindre la majoria de vots enfront d’altres dues candidatures.

Les principals línies d’acció que seguirà la presidenta durant els pròxims anys es resumeixen a continuar treballant amb l’Ajuntament de València en la negociació de la nova gestió del Mercat Central i la cerca de propostes per a revitalitzar la zona de pescateria, on hi ha diversos llocs tancats i donar resposta a les inquietuds dels venedors. Entre elles, algunes com l’accessibilitat dels clients al mercat, tant en vehicle privat com en transport públic, així com la regulació de l’entrada al recinte de turistes.

 


Torna el servei a domicili del Mercat Central a les zones d’estiueig

Altre aspecte important a tindre en compte, és que el servei a domicili del Mercat Central tornarà a realitzar els seus lliuraments en les zones d’estiueig. A més de continuar repartint en les zones residencials, s’ha reforçat este servei en temporada estival a les platges sud, des del Perellonet fins a Cullera.

Ir al contenido