Fins el moment, un total de 1.154 imatges provinents de les dos primeres trobades Instagramer s’han generat fins ara en el concurs Click Al Mercat. I encara queden per contabilitzar les instantànies de les altres dos trobades per a aficionats, que poden presentar els seus treballs fins el 21 de febrer.

En total, en la categoria Instagramer s’han inscrit més de 200 participants, que competeixen estos dies per fer-se amb els dos premis de 500 euros, que s’emportaran les dos millors séries fotogràfiques.

Durant quatre jornades de ruta pels mercats municipals valencians, els 200 instagramers, en grups de 50 participants en cada ruta, han pogut traure diferents instantànies. Després, han publicat en el seu compte d’Instagram un màxim de 4 séries fotogràfiques amb els hashtags del concurs.

El certàmen ja s’ha tancat i serà el dia 23 de febrer quan el jurat del concurs Instagramer es reunirà per deliberar. Serà a partir del 24 de febrer quan es donarà a conèixer un a un a través de les xarxes socials els noms dels 10 finalistes de Click Al Mercat Instagramer fins el 5 de març. I el 6 de març coneixerem el nom dels guanyadors.

Tant la participació com el nombre d’instantànies han superat totes les expectatives que s’havien calculat inicialment per part de l’organització del concurs, de la mateixa manera que el certàmen ha sigut un èxit des del primer moment. Hi ha sol.licituds de participació que s’han quedat, inclús, en llista d’espera.

Ací teniu un resum en imatges, tretes per l’organització de Click Al Mercat, del que ha donat de sí el concurs per a Instagramers.

Ir al contenido