La festa dels mercats municipals de València ho ha tornat a aconseguir. És més, ha superat en vora 10.000 assistents les xifres de la primera edició. La nit de dissabte més de 60.000 persones participaren en la II Edició del Bonic/a Fest. Són les xifres que ha oferit el regidor de Comerç, Carlos Galiana, durant la roda de premsa de balanç celebrada hui.

El regidor s’ha referit especialment al «bon rotllo» que es va respirar durant tota la jornada de dissabte. Però com a objectiu més important, el regidor ha assenyalat el fet d’aconseguir posar els mercats municipals en el mapa de la ciutat i en la política municipal. “Hi ha hagut festa al carrer, de cap manera botellot; la gent ha acudit a consumir als mercats; i no s’ha registrat cap incident destacable per part de la Policia Local”, ha subratllat el regidor. Per això, Galiana s’ha manifestat “molt satisfet amb esta segona edició”, i ha avançat que ja s’està preparant la de 2018, que serà el dissabte 15 de setembre de l’any que ve”.

Amb només dos edicions, el Bonic/a Fest ja és una celebració de referència a la ciutat, «sobretot als mercats s’estava esperant que arribara el segon cap de setmana de setembre per a celebrar-la”, ha afegit Galiana.

El regidor de Comerç ha agraït el suport de totes les regidories implicades en la cita: Medi Ambient, per les tasques extra de neteja posterior i exterior dels recintes; la Regidoria de Govern Interior, que es va encarregar de la neteja a l’interior dels mercats; i també les activitats de reforç de la Policia Local, de l’EMT i tota l’Àrea de Mobilitat.

Però especialment, Galiana ha manifestat el seu agraïment “a tots els venedors i venedores que confien en esta convocatòria, i que després d’acabar la seua jornada normal de dissabte, fins a les 15.00 hores, van seguir amb la preparació de l’activitat de la vesprada-nit; i encara després, quan van concloure els festejos, van haver de continuar fins a deixar recollides i preparades les seues parades”. “Eixa gent que ha treballat tota la setmana, des de molt prompte, recollint la mercaderia a Mercavalència de bon matí, i que van continuar el seu esforç fins ben entrada la matinada del diumenge”.

D’altra banda, més de 10.000 persones van passar durant la setmana prèvia al Bonic/a Fet per les diferents parades situades a la plaça de l’Ajuntament, organitzades per les entitats patrocinadores de la convocatòria: Mercavalència, Amstel i Global Omnium.

 

Ir al contenido