Si estàs de visita per València i vols eixir de compres però no saps molt bé per quina zona moure’t, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et detallem totes les opcions i alternatives que tens.

Gaudeix comprant en les zones comercials i descobreix València. Deixa’t assessorar pels professionals del comerç i troba la major varietat de productes i serveis.

És el que tenim les grans ciutats!

 

Què comprar a València

A València, com en altres ciutats, trobaràs les principals marques nacionals i internacionals, grans centres comercials i zones de shopping. Però això també pots fer-ho a la teua ciutat natal. T’agradaria recórrer els bonics carrers de València mentre realitzes les teues compres? València amaga moltes sorpreses i des de la Regidoria de Comerç no volem que te les perdes.

 

Prova el nostre producte local

Viatja a València i coneix la seua gastronomia. Què millor que fer-ho en els nostres mercats. Coneguts pel seu atractiu arquitectònic però també per la gran varietat de productes que pots trobar en ells. No deixes escapar el nostre producte local!

 

Camina pel carrer de les Cistelles i cerca el detall perfecte

Si prefereixes buscar un detall fet a mà per als teus familiars. El souvenir perfecte el tens al carrer de les Cistelles o «calle de las Cestas». Es tracta d’un carrer replet d’establiments on trobarás objectes de vímet fets a mà o peces de marroquineria.

 

Troba les marques comercials més exclusives

Estàs buscant comprar en les millors marques? Els carrers Poeta Querol, Colón i Eixample compten amb una àmplia oferta en establiments de decoració, joieria exclusiva i marques de luxe.

 

Tela valenciana

En la plaça del Ajuntament de València trobaràs botigues de dissenyadors valencians per a comprar tela valenciana o tot tipus de detalls elaborats amb este tipus de tela.

 

Si t’agrada llegir…

Si eres un amant de la lectura, la nostra recomanació és que visites la plaça del Mocaoret. Allí trobaràs una de les llibreries més coneguda de la ciutat valenciana.

 

Altres llocs on fer les teues compres per València

Trobaràs altres zones de compres als carrers Don Juan de Austria, Jorge Juan, Cirilo Amorós, en la plaça de la Reina, al carrer de La Paz i en els barris del Carmen i Ruzafa.

 

Per què has de comprar a València

Ara et resultarà molt més fàcil realitzar les teues compres a València. I este és un dels motius pels quals vindràs a comprar al nostre centre.

Alguna vegada t’has preguntat quan podràs anar de compres? Ara tindràs temps de sobres per a realitzar les teues compres, ja que les nostres botigues compten amb amplis horaris. En principi, totes elles obrin de 10 a 21 hores, de dilluns a dissabte. S’han acabat les excuses!

Cerca una estona del dia i aprofita-la per a comprar en el comerç local. Estem segurs que et prepararan unes ofertes fantàstiques.

T’esperem a València!

Ir al contenido