Este dimecres celebrem el Dia del Consumidor i com a bons consumidors, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València volem explicar-vos per què has de comprar tant en el comerç local com en els mercats municipals. Vols descobrir-ho? Llavors no et queda d’una altra que continuar llegint.ç

 

Avantatges de comprar en el comerç local

 

Realitzar les teues compres en el comerç de barri té múltiples beneficis no sols per a tu sinó també per als propis comerciants. Pren nota dels següents beneficis!

– Consumir en comerços de barri és una fórmula senzilla per a la recuperació local. Els diners que inverteixes continuarà circulant per la teua zona donant-li riquesa.
– Generaràs noves ocupacions.
– Convertiràs el teu barri en una zona de referència. És a dir, si recomanes comprar a les teues botigues pròximes perquè tu també ho fas, és molt probable que altres ciutadans s’animen a comprar.
– Qualitat i proximitat. Obtindràs uns productes de qualitat i un tracte totalment personalitzat. Tan contrari com en les grans superfícies!

 

Beneficis de comprar en els mercats municipals

 

Els beneficis de comprar en els mercats municipals són molt similars als de comprar en el comerç local. Encara que des de la Regidoria de Comerç destaquem els següents:

– La qualitat dels aliments adquirits en el comerç de proximitat és indiscutible. Tots ells són de “quilòmetre zero”.
– La proximitat amb el client és un altre dels punts forts dels mercats. Els llocs no són un mer aparador per a servir-se sinó que els professionals coneixen al 100% el seu producte i aconsellen a cadascun dels seus clients.

Encara estàs pensant si comprar en els nostres comerços i mercats o no? Nosaltres no ens ho pensaríem més. Agafa el teu carret i aposta pel comerç local!

Ir al contenido