Si estás ací probablement és perquè este cap de setmana estàs pensant a venir a València amb xiquets a passar uns dies. Hui des de la Regidoria de Comerç de València volem donar-te alguns consells per a passar el millor cap de setmana a la nostra ciutat.

Agafa el mapa i a caminar!

Què fer a València amb xiquets?

Les Falles ja han arribat a la ciutat de València i encara que en moltes comissions falleres encara no hi haja cap monument plantat, et direm que no pots fallar a les nostres magnífiques mascletaes. Estes són un resum de color, soroll i molta emoció per a donar la benvinguda a les Falles com es mereixen.

També podràs passar-te pel Museu Faller per a veure una representació dels ninots de les Falles, per a acabar menjant una deliciosa paella en els nostres millors restaurants.

Este no és l’únic pla que podràs fer este cap de setmana. Pren nota!

Passa una vesprada divertida al Parc Gulliver

El Parc Gulliver és un parc situat al Jardí del Túria de la ciutat de València. La seua principal atracció és una escultura monumental de Gulliver de 70 metres, a la qual es pot accedir a través de rampes, tobogans i escales.

Diversió assegurada per a grans i menuts!

Recorre els carrers de València amb bicicleta

Si vos agrada la naturalesa i l’esport, no hi ha millor forma que recórrer la nostra ciutat sobre rodes. Comptem amb diversos tours guiats amb bicicleta que faran que conegues la nostra ciutat de cap a peus.

Aposta per la cultura i els nostres museus

Visitar un museu també pot resultar molt divertit per als més menuts. A València existeix una gran varietat pel que tens on triar.

Si prefereixes altres plans, et recomanem que lliges este blog.

Explica’ns en xarxes socials com ha estat la teua experiència a la nostra ciutat, estarem encantats de compartir-ho.

Ir al contenido