En el blog de hui et proposem 5 plans en família per a realitzar durant el mes de maig a la ciutat de València. El bon temps, les hores de llum natural i les posibilitats que ens brinda la ciutat seran el teló de fons per a realitzar activitats amb tots els membres de la família.

Cal recordar que realitzar plans en família és important per moltes raons:

  • Enforteix els llaços familiars: En realitzar activitats junts, els membres de la família poden passar temps de qualitat i crear records inoblidables. Això pot ajudar a enfortir els llaços familiars i crear un sentit d’unitat.

 

  • Fomenta la comunicació: Realitzar plans en família pot facilitar la comunicació i la interacció entre els membres. Això pot ajudar a crear un ambient en el qual se senten còmodes compartint els seus pensaments, sentiments i experiències.

 

  • Ajuda a desenvolupar habilitats socials: Participar en activitats en grup pot ajudar els xiquets i joves a desenvolupar habilitats socials, com la col·laboració, l’empatia i la tolerància.

 

  • Promou la diversió i l’entreteniment: Realitzar plans en família pot ser divertit i entretingut per a tots. A més, ajuda a reduir l’estrés i millorar la qualitat de vida.

 

  • Proporciona una oportunitat per a aprendre junts: Realitzar plans en família pot ser educatiu i proporcionar una oportunitat per a aprendre junts. Això pot ajudar a fomentar l’amor per l’aprenentatge i millorar la capacitat dels xiquets per a absorbir nova informació.

 

A continuació et proposem 5 plans per a realitzar en família a València durant el mes de maig.

 

5 plans a València per a realitzar en família

  • Visitar el Bioparc: El Bioparc de València és un zoològic on els animals viuen en espais similars al seu hàbitat natural. És una experiència educativa i divertida per a tota la família.

 

  • Recórrer la Ciutat de les Arts i les Ciències: Es tracta d’un complex arquitectònic impressionant que inclou un aquari, un planetari, un museu interactiu i un cinema IMAX. Es pot recórrer tot el complex en un dia i és ideal per a xiquets i adults.

 

  • Passejar pel Jardí del Túria: El Jardí del Túria és un parc urbà que s’estén per 9 quilòmetres al llarg de l’antic llit del riu Túria. Hi ha moltes zones per a fer pícnic, per a jugar i per a gaudir de la naturalesa.

 

  • Visitar el Mercat Central: El Mercat Central és un mercat d’aliments i productes frescos on es poden trobar una gran varietat de productes locals. És una activitat ideal per a aquells que gaudeixen de la gastronomia.

 

  • Anar a la platja: Al maig el clima ja és més càlid a València, així que una idea perfecta per a gaudir en família és passar un dia a la platja. La platja de la Malva-rosa és una de les més populars a València i compta amb nombrosos serveis per als visitants.

 

I per a rematar el dia en família, et proposem passar per algun dels comerços locals i de proximitat dels nostres barris. Ja saps, comprar a prop ens apropa! 

Ir al contenido