València és una ciutat on no importa l’època de l’any en la qual vages, sempre hi ha alguna cosa per fer. Hui, en el blog de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, t’ensenyem els plans i activitats que pots realitzar durant tot l’any en la capital valenciana. Ens acompanyes?

 

Visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències

En este complex arquitectònic pots gaudir de plans de totes les índoles. Des d’art, cultura, ciència i fins i tot visitar el major aquari de tota Europa. Et recomanem dedicar almenys dos dies per a visitar-ho per complet.

 

Passejar pel Passeig Marítim

El Passeig Marítim de València és un dels destins més visitats durant tot l’any. Passejar, acudir a una gran varietat de restaurants o gaudir de la mar són alguns dels millors plans que pots fer.

També és un lloc ideal per a fer esport, com córrer, anar amb bici o realitzar diferents activitats esportives a la platja.

 

Anar de botigues

Dedicar tota una vesprada de compres a València és un pla que no es regeix per estacions. Et recomanem visitar els carrers Colón i Don Joan d’Àustria. Trobaràs tot el que necessites!

 

Fer la compra en el Mercat Central

Acudeix al mercat on compren els valencians des de principis del segle XX. Ací podràs gaudir tant d’una bellesa arquitectònica com d’una gran varietat de productes autòctons.

 

Gaudir de la gastronomia mediterrània

Tampoc hi ha una data assenyalada per a gaudir de la gastronomia mediterrània. A València pots trobar una gran multitud de bars i restaurants on degustar exquisits plats típics valencians, com una bona paella.

 

Veure un capvespre en l’Albufera

Acudeix a l’Albufera a admirar el seu increïble paisatge durant la posta de sol. També pots fer una passejada amb barca. Això sí, porta la teua cambra per a captar la bellesa de cada escena.

 

Visitar l’antic llit del riu Túria

Si desitges admirar els increïbles paisatges naturals de la ciutat, has de visitar l’antic el llit del riu Túria. Ací pots tant passejar com fer esport mentre connectes amb la naturalesa en un entorn familiar i agradable.

 

Passejar pels barris de València

Cada barri de València és un món, amb les seues pròpies característiques especials. Fes una ruta per cadascun d’ells, caminant pels seus carrers i visitant les seues botigues locals.

 

No hi ha dubte que València és una ciutat on pots realitzar una gran quantitat de plans en qualsevol època de l’any. Des de la Regidoria de Comerç de València t’animem que realitzes alguna d’estes activitats i ens expliques què t’ha semblat. Esperem la teua resposta!

Ir al contenido