Mercado de Plaza Redonda

Mercat de Plaça Redona

  • PL. REDONA, S/N
  • 46001 VALÈNCIA

HORARI:
De dilluns a dissabte de 10:00 hores a 20:00 hores.

Servicis

<img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-4.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-3.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-2.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-1.jpg">

Detalls

Sense dubte, la Plaça Redona és un dels grans atractius turístics de la ciutat per la seua peculiaritat. Ubicada en el Centre Històric, esta xicoteta plaça allotja un mercat tradicional. Les seues parades, unes obertes en la part central i altres de cara a l’anell de vivendes, ofereixen als clients i vianants multitud de productes, entre els quals destaquen puntilles, merceria, davantals, artesania, souvenirs i inclús una xicoteta tenda de pardals. Així, passejar per este mercat sempre és interessant i els diumenges l’aspecte de la Plaça Redona canvia completament, ja que pels seus voltants s’instal.la un mercat extraordinari amb parades de segells i monedes, música, llibres, joguets, cromos, etc. que aglutinen xiquets i majors.

Entre els llocs d’interés més pròxims destaca la Plaça Lope de Vega, on es diu que està l’edifici més estret d’Europa, l’Església de Santa Catalina, el Mercat Central, la Llotja de la Seda, la Plaça de la Reina, la Plaça de la Mare de Deu, la Catedral i la Basílica.

Com arribar

Bus

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 4

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 6

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 7

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 8

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 9

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 11

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 16

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 27

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 28

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 70

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 71

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 81

Ir al contenido