Mercado de Ruzafa

Mercat de Russafa

HORARI:
De dilluns a dissabte, de 7:30 a 15.00 hores.

Servicis

<img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-4.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-3.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-2.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-1.jpg">

Detalls

Situat en un dels barris més característics de la ciutat de València, un crisol cultural i artístic en el qual conviuen els veïns que han vist evolucionar el barri, amb els joves que estan mudant-se a la que es perfila com nova zona de moda de València, els artistes i la multitud de bars, cafes i restaurants més chic que estan obrint les seues portes en aquest enclavament tan peculiar. Així, aquest singular mercat lluïx espectacular amb les seues façanes recentment pintades de colors, un impacte visual que continua en el seu interior gràcies als més de 600 puestos de venda, al constant anar i vindre de clients, a la multitud d’aromes, a la quantitat de productes que fan de la compra diària una agradable tasca. A més, moltes de les parades disposen de servici a domicili i aquest mercat compta també amb aparcament, per facilitar les compres als seus clients.

Entre els llocs més característics, a més del barri en sí mateix, es troba l’Església de San Valero o el Convent de Nostra Senyora dels Àngels. A més, pots donar un preciós passeig per la Gran Via Marqués del Turia i descobrir una de les zones més senyorials de la ciutat.

 

Com arribar

Bus

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 6

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 7

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 14

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 15

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 19

 Línia 35

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 40

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 89

linea-regular-emt-bus-valencia Línia 90

Ir al contenido