Mercado de Mosen Sorell

Mercat de Mossén Sorell

  • PL. MOSSÉN SORELL, S/N
  • 46003 VALÈNCIA
  • Telèfon: 96.352.54.78 ext. 4006

HORARI:
Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte de 7.30 a 15.00 hores.
Dijous de 17.00 a 20.00 hores (excepte Juliol, Agost i Setembre que estarà tancat a partir de les 15.00 hores).
Divendres de 17.30 hores a 21.00 hores.

Servicis

<img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-4.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-3.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-2.jpg"><img class="iconos" src="https://comercvlc.es/wp-content/uploads/2016/11/icono-1.jpg">

Detalls

Este encantador mercat, recentment rehabilitat de manera integral, lluïx espectacular en el centre del Barri del Carme, en ple casc vell de la ciutat i una de les seues zones més turístiques. Encara que es tracta d’un xicotet mercat, la seua estructura de vidre i la seua part central dedicada a activitats culturals i d’oci per als veïns, convertixen a este mercat en un punt de trobada i en un modern centre de distribució alimentària. La visibilitat dels puestos des del exterior del mercat i la seua llum natural en l’interior, contrasta amb els edificis, bars i restaurants que l’envolten en una simbiòsi entre tradició i modernitat. Els puestos de venda renovats, els productes col.locats amb detall i el tracte directe amb els venedors són el punt fort d’este particular mercat, on joves i majors es reunixen per fer les seues compres diàries. A més, obri les seues portes els dijous de vesprada.

Entre els punts de major interés trobem l’IVAM, el llit del riu Turia, les Torres dels Serrans, el Museu de la Prehistòria de València, la Casa Museu Benlliure o el carrer Na Jordana, que durant la setmana fallera es plena de gent que acudeix a contemplar un dels monuments fallers más cridaners de les festes.

Galeria d’imatges

Com arribar

Bus

 Línia 5

 Línia 73

Ir al contenido