Estàs de viatge per València i no saps què comprar-los als teus familiars perquè ho guarden en el record? Hui des de la Regidoria de València volem donar-te unes xicotetes pinzellades del que podràs comprar a la nostra ciutat. Fes espai a les maletes perquè si d’alguna cosa som rics a València és per la nostra varietat!

Idees per a comprar en la teua visita a València

A València hi ha propostes per a tots els gustos. Ací et deixem algunes idees d’allò que no has d’oblidar comprar durant este viatge.

Gastronomia

No hi ha res com regalar gastronomia per a endolcir el paladar dels nostres estimats. Afortunadament, a València tenim grans mercats municipals on comprar productes de qualitat i del “terreno”.

Per a picar uns bons salaons, pernil serrà i unes olives. També pots regalar arròs valencià o decantar-te pels nostres vins o, fins i tot, l’aigua de València. Però, això sí, no t’oblides de la delícia valenciana: l’orxata.

Artesania

Els productes de seda, ceràmica i vímet són els protagonistes als comerços de la ciutat valenciana. Fins i tot, hi ha carrers a la nostra ciutat dedicats a estos productes. T’animem a visitar-los!

 

Moda

Si prefereixes regalar moda, no et llevarem la idea. La zona per excel·lència per gaudir d’unes bones compres és Colón i els seus voltants. Has estat alguna vegada? Trobaràs des de les marques més populars, fins a les tendes de dissenyadors valencians. De segur que una peça valenciana farà goig als teus!

 

Joies

València té una llarga tradició joiera. Una pedra preciosa seria un dels records més bonics de la nostra ciutat.

Ja tens una idea? Esperem haver-te ajudat!

Ir al contenido