Encara no saps què fer este cap de setmana? Gaudeix de la millor música, disseny i gastronomia a València. Hui, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, t’expliquem què pots fer este cap de setmana a la nostra ciutat.

Ens acompanyes?

 

Viu un cap de setmana ple de música, disseny i gastronomia als Jardins de Vivers de València

 

Arranca este cap de setmana, del 17 al 19 de juny, una nova edició del Palo Market Fest. Els Jardins de Vivers seran l’escenari perfecte per a esta celebració. Este es convertirà en un gran mercat a l’aire lliure en el qual es combinarà música, disseny i gastronomia.

Durant estos tres intensos dies veuràs i coneixeràs els projectes de desenes d’artesans que exposaran els seus productes. Roba, joieria i tot tipus d’accessoris en un gran ambient festiu.

El cartell del Palo Market Fest compta amb grans actuacions. Entre elles, la de la Tremendita, Natalia Lacunza, Mueveloreina i Gabriela Richardson.

On podràs gaudir de la gastronomia valenciana? Per descomptat, en els bars i restaurants de la nostra València o en els mercats de barri. Però, a més, durant este cap de setmana, trobaràs múltiples “food trucks” en les quals podràs demanar tot tipus de menjar per a portar i menjar-te’l en qualsevol racó d’este cèntric parc de València.

Els teus xiquets també tenen cabuda en aquest esdeveniment. Durant el dissabte i el diumenge hi haurà un espai d’atraccions i tallers infantils. Què divertit!

 

Entrades i abonaments a la venda

 

Pots aconseguir ja les teues entrades i abonaments per al Palo Fest València en el següent enllaç.

No t’ho perdes!

 

Palo Market Fest

Fotografies: Palo Market Fest València.

Ir al contenido