La Ciutat de les Arts i les Ciències és un al·lucinant complex arquitectònic amb diferents edificis monumentals. En este lloc, és possible realitzar una multitud de plans que relacionats amb la ciència, la cultura i la naturalesa. Hui, en el blog de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, t’ensenyem tot el que pots fer en esta fascinant zona. Acompanya’ns!

 

Què és la Ciutat de les Arts i les Ciències?

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un complex arquitectònic dissenyat per Santiago Calatrava. En lloc, que ocupa aproximadament dos quilòmetres de l’antic llit del riu Túria, compta amb grans edificis on gaudir de la cultura, ciència i naturalesa de la capital valenciana.

 

Què veure a la Ciutat de les Arts i les Ciències?

 

Oceanogràfic

L’Oceanogràfic és el major aquari d’Europa. En un gran edifici d’arquitectura avantguardista que representa els principals ecosistemes marins del planeta, podràs observar 500 espècies diferents.

En este lloc, tindràs l’oportunitat acostar-te al món marí molt de prop i conéixer la importància de la protecció de la fauna i flora. A més, no et pots perdre la fascinant exhibició del delfinari!

 

El Museu de les Ciències

En este museu podràs gaudir diverses exposicions interactives sobre ciència i tecnologia. A més, pots acudir a diferents exposicions i tallers científics. Les activitats es dirigeixen a tots els públics, però, sobretot, visitar este lloc és una opció ideal per a famílies amb xiquets i xiquetes.

 

L’Hemisfèric

L’Hemisfèric és un espectacular edifici amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud. En el seu interior, es troba una gran sala de projeccions amb una pantalla còncava de 900 metres quadrats.

Açí, podràs gaudir de cinema en gran format, cinema digital 3D i projeccions digitals amb representacions astronòmiques i espectacles d’entreteniment.

 

Palau de les Arts

El Palau de les Arts acull espectacles de talla mundial. Des d’òpera, sarsuela, teatre fins a concerts. Així mateix, podràs gaudir d’una visita guiada on et mostraran els escenaris on es presenten les diferents obres.

 

Caixaforum València

En este lloc compta amb dues grans sales de mostres amb exposicions sobre antigues civilitzacions, desenvolupaments tecnològics com la intel·ligència artificial i mostres artístiques de diferents disciplines. A més d’actuacions musicals en un gran auditori.

També podràs acudir a cicles de conferències, espectacles, jornades socials i tallers educatius pensats per a totes les edats.

 

Estes són les activitats que pots fer a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a gaudir de tots estos increïbles edificis, hauràs de dedicar almenys dos dies. Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et convidem a recórrer este lloc i sorprendre’t de totes les seues meravelles. No hi ha manera d’aprendre cultura i ciència de manera més divertida!

Ir al contenido