Alguna vegada t’has preguntat si el teu negoci local necessita Internet? Hui des de la Regidoria de Comerç volem resoldre’t tots els dubtes. Però t’avancem que sí que has de tenir presència en Internet per múltiples raons. Continua llegint que t’ho expliquem.

No t’ho perdes!

Raons per les quals has de tenir presència en Internet

En un primer moment, és complicat plantejar-se tenir presència en Internet quan pertanys al xicotet comerç. La incertesa pot sorgir perquè és molt probable que els recursos econòmics dels quals disposes siguen escassos o, simplement, no conegues el sector del qual pretens formar part. Igualment, considerem que has de combinar tots dos vessants. Amb compte! Sense deixar enrere el teu local i sense deixar de prestar l’atenció personalitzada que els ofereixes a cadascun dels teus clients.

Has de saber que disposar d’una pàgina web i tenir presència en xarxes socials et donarà múltiples beneficis. Entre ells, els següents:

Arribaràs a un públic més ampli. Internet et permetrà estar a tot arreu.
Tindràs més vendes. A més públic, més possibilitats d’augmentar les vendes.
Seràs un referent en el teu sector. No tots els negocis que hi ha en Internet ofereixen el teu producte de proximitat.
Facilitaràs l’augment de clients en el teu negoci físic. Tota aquella persona que et conega de manera en línia també visitarà la teua botiga física.
Guanyaràs reputació i imatge de marca. Si et busquen i no apareixes en Internet, trobaran a la teua competència.
Podràs segmentar a la teua clientela per a oferir-los productes o serveis més específics.
Milloraràs la comunicació i l’atenció al client.

Com et quedes? Hem resolt els teus dubtes? Recorda que el teu punt fort és ser el petit comerç que la teua ciutat necessita i sempre podràs sumar un plus obrint-te al món digital. Si no saps com fer-ho pots posar-te en contacte amb qualsevol agència que siga agent digitalitzadora. Ells s’encarregaran d’ajudar-te en tot el procés.

Ir al contenido