S’acosta el cap de setmana i des de la Regidoria de Comerç del Ajuntament de València et proposem que passes un dia per la nostra meravellosa ciutat. En ella trobaràs una agenda carregada de plans. Des d’activitats culturals i lúdiques, fins a les gastronòmiques.

Alça’t, vist-te i ix al carrer! València t’espera.

Tria el teu exemplar favorit en la Fira del Llibre

Este cap de setmana, i fins al pròxim 8 de maig, València acull la 57 Fira del Llibre als Jardins de Vivers. Et sembla un bon pla? Coincidint amb esta celebració, hi haurà tallers i mercats ambulants solidaris. Solidaritza’t gaudint de la lectura!

Sents això? Són els teus budells. Segur que després de recórrer els nombrosos estands de la Fira del Llibre t’ha entrat fam. Passa’t pel mercat del teu barri i assaboreix un bon esmorzar.

Visita la Fira de la Primavera

El cap de setmana va de fires! En esta ocasió, l’escenari serà la plaça del Ajuntament de València. Allí mateix se celebra una nova edició de la Fira de Primavera. Esta comptarà amb espais dedicats a l’artesania artística, tradicional i contemporània. Recorre les 30 casetes que s’instal·laran en la plaça consistorial i apunta’t als tallers demostratius d’oficis i tècniques artesanals. Segur que tens temps per a entretindre’t!


Degusta la tradicional paella valenciana


Segur que has sentit parlar de la paella valenciana! Encara no l’has provada? Degusta este plat típic de la Comunitat Valenciana, i, concretament de la zona de València, en els nostres restaurants.

Recorda que l’autèntica paella valenciana està feta amb pollastre, conill, fesols tendres, garrafó, tomaca natural ratllada, fetges de pollastre, pebre roig dolç, safrà, sal, llima, oli i arròs. En el següent enllaç podràs consultar com fer una paella valenciana.

Que aprofite!

 

Descobreix el capvespre en l’Albufera

 
L’albufera és un Parc Natural que es troba a molt pocs quilòmetres de València. Allí gaudiràs d’unes vistes de postal. Des de la Regidoria de Comerç del Ajuntament de València t’aconsellem que tries la Gola del Pujol, l’embarcador del Palmar, els arrossars d’al voltant del llac o les ribes dels canals per a no perdre’t la posta de sol.

T’encantarà!


Gaudeix del musical “La Llamada”

Fa temps que no vas a un musical? El musical original de Javier Ambrossi i Javier Calvo, “La Llamada”, compta la història d’una monja nouvinguda que vol salvar el campament amb la seua cançó “Viurem fermes en la fe”. Engloba temes com la fe, l’amistat i l’amor. Estos dies estan per València. No te’l pots perdre!

No oblides recórrer tots i cadascun dels carrers del nostre centre històric. Visita els nostres mercats i aprofita per a fer les teues compres en el comerç local.

Segur que tenen ofertes per a tu!

Ir al contenido