El Dia Mundial dels Avis és una data especial en la qual podem honrar i agrair a eixos sers estimats que han sigut una part fonamental en les nostres vides. Just este dimecres, 26 de juliol, és el seu dia. Esta és la teua oportunitat per a expressar el teu afecte i estima per tot el que han fet per tu. Si estàs buscant una forma única de celebrar este dia especial, et presentem una llista de 10 idees de regals que segurament emocionaran i faran sentir especials als teus avis.

10 idees de regals per a emocionar als teus avis

Àlbum de records personalitzat

Un regal emotiu i significatiu és un àlbum de fotos personalitzat. Reuneix les millors fotografies de moments compartits amb els teus avis al llarg dels anys i agrega’ls xicotetes notes o missatges que expressen la teua gratitud i amor. Un regal com este els permetrà rememorar amb afecte els moments especials que han viscut junts.

Experiències junts

En lloc d’un regal material, considera obsequiar-los una experiència per a gaudir junts. Podries portar-los a un lloc que sempre hagen desitjat visitar, planificar una vesprada de cinema amb les seues pel·lícules favorites o reservar una taula en el seu restaurant preferit. L’important és crear records nous i compartits.

Un llibre especial

Si els teus avis gaudeixen de la lectura, un llibre que toque el seu cor podria ser el regal ideal. Cerca una novel·la que reflectisca els seus interessos o potser una biografia d’algú que admiren. També pots optar per un llibre de receptes si són aficionats a la cuina.

Jardí de plantes

Un jardí amb plantes és un regal que els brindarà alegria i benestar. Pots triar plantes d’interior fàcils de cuidar o plantes per al seu jardí, depenent de la seua preferència i espai disponible. A més, l’acte de cuidar les plantes pot ser terapèutic i gratificant.

Classe o curs

Si els teus avis tenen algun hobby o interés particular, considera inscriure’ls en una classe o curs relacionat. Podria ser des d’una classe de cuina o art, fins a una classe de ball o manualitats. Els brindaràs l’oportunitat d’aprendre una cosa nova i mantindre’s actius.

Sessió de spa a casa

Dona’ls un dia de relaxació i compte amb una sessió de spa a casa. Pots armar un paquet amb productes per a la cura de la pell, sals de bany, veles aromàtiques i tot el necessari perquè gaudisquen d’un dia de manyagues i descans.

Subscripció a revistes o periòdics

Una subscripció anual a les seues revistes o periòdics favorits és un regal que continuarà donant-los alegria durant tot l’any. Mantindre’s informats i entretinguts amb els seus temes d’interés és sempre un bon obsequi.

Arbre genealògic

Un arbre genealògic detallat és un regal significatiu que els permetrà conéixer més sobre les seues arrels i avantpassats. Investiga i organitza la informació familiar en un bell disseny imprés o emmarcat per a regalar-li’ls.

Vídeo-missatge de familiars

Organitza un vídeo-missatge sorpresa en el qual familiars i sers estimats expressen els seus desitjos i mostres d’afecte. Veure als seus sers estimats enviant amor i afecte els omplirà el cor d’emoció.

Temps de qualitat

A vegades, el millor regal que pots donar-los és simplement el teu temps. Dedica un dia sencer o un cap de setmana a passar temps de qualitat amb els teus avis, escoltant les seues històries, compartint riures i creant records junts. La companyia i l’afecte seran els regals més valuosos per a ells.

El Dia Mundial dels Avis és una oportunitat única per a demostrar quant signifiquen per a nosaltres. Ja siga amb un regal material, una experiència compartida o simplement brindant-los el teu temps i atenció, l’important és fer-los sentir especials i volguts. Recorda que en els comerços de València trobaràs les millors idees.

Ir al contenido