El plat de sang amb ceba és un entrant que o t’encanta o l’odies. Des de la Regidoria de Comerç ens posem en les sabates d’aquelles persones a les quals els encanta este sucós plat. Per això vos explicarem pas a pas tots els processos per a delectar als vostres convidats amb una perfecta vetllada. Pren nota!

Ingredients per a quatre comensals

– 500 gr. de sang de pollastre
– 3 cebes
– 1 vitet (opcional)
– 1 cabeça d’alls
– ½ litre de caldo de carn
– Orenga
– Oli d’oliva
– Sal

Recorda que tots estos ingredients els tindràs disponibles en els mercats municipals del teu barri. Si encara no saps on trobar-los fes clic en el següent enllaç.

Recepta sang amb ceba

Escalfa els fogons que comencem!

Sofregeix en una miqueta d’oli els trossos de sang tallats en quadres. Els experts, és a dir els nostres avis i àvies, sí eixos que saben de tot sobre les receptes de la terreta, diuen que els trossos de carn han de tallar-se en uns 3 centímetres aproximadament. El següent pas és reservar la sang. Realitza este mateix pas amb la cabeça d’alls. Volta i volta i reserva. Ara sí, trosseja la ceba molt fina i sofregeix-la. Una vegada daurada la ceba afegeix mig litre de caldo de carn.

Assaona i afig la sang, la cabeça d’alls i un toc d’orenga. Si eres un amant del picant sempre podràs afegir-li un vitet de manera opcional. La sang ha de quedar esponjosa. Cou-la a foc lent fins que quede al punt i ja la pots emplatar.
Se’ns fa la boca aigua només de pensar-ho. Si et falten les postres, et deixem ací la recepta d’uns bunyols de carabassa.

Ir al contenido