És un altre dels avantatges d’estar registrat en el Àrea Privada de la nostra web, que podràs contar-nos la història del teu negoci en un màxim de 90 paraules i nosaltres ho compartirem en les nostres xarxes socials.

I per què? Doncs, perquè si entre tots donem a conèixer el teu negoci, a què et dediques, el producte que vens i on et podem trobar, arribaràs a més gent i, pot ser, fitxes nous clients que tindran la curiositat d’acostar-se a la teua tenda o a la teua parada del mercat, per conèixer el teu producte.

Recordes les històries que et vam contar durant el concurs #ClickAlMercat? Ara imagina que podem contar també la teua història. No t’agradaria?

Regidoria Comerç

Com pots contar-nos la història del teu negoci?

En primer lloc, has d’estar registrat a l’Àrea Privada de la web de la Regidoria de Comerç, després podràs enviar-nos un email a admin@astibot.es donant-nos les dades del teu negoci:

  • Nom del negoci.
  • Ubicació
  • El text que vols que publiquem (amb un màxim de 90 paraules)
  • Eixa història no ha de ser estrictament publicitària, sino més bé contar la història del teu negoci o el per què de la teua activitat i, inclús, què és el que més t’agrada del teu treball o dels teus clients.
  • Una foto representativa i especial que definisca la teua tenda (pots eixir en ella si vols amb el teu equip)

A partir del 20 de març publicarem cada setmana dos #històriesdelxicotetcomerç precisament amb eixe hashtag. Podràs trobar-te en el nostre Facebook, Twitter i Instagram. Et citarem i t’espentarem perquè el nostre públic siga també el teu i pugues beneficiar-te. T’agrada la idea?

Recorda, a més, que este no és l’únic avantatge d’estar registrat en la nostra web. Ja et vam contar que, segons ho faces, també passaràs a estar ubicat en el nostre mapa, el mapa de la Regidoria de Comerç. 

Regidoria de Comerç

T’estem esperant, però el més important és que hi ha molta gent esperant llegir el que tens que contar-los. Comencem?

Ir al contenido