Com en l’edició anterior, s’establixen huit línies d’ajudes per al foment de la llengua als comerços, que inclouen despeses per a la formació en valencià del personal; la retolació interior i exterior del local; publicitat en mitjans de comunicació; publicitat impresa; la creació o millora de la identitat corporativa; materials impresos duradors; creació, traducció i adequació de pàgines web i aplicacions mòbils, així com una línia específica per al sector hoteler i de restauració per a cartes de menú en paper o digitals. Totes les accions subvencionables hauran d’haver-se realitzat entre l’1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023.

Igualment, l’Ajuntament porta a terme una campanya publicitària per sensibilitzar la ciutadania i, en concret, el sector del comerç, de la necessitat de fer valdre el valencià en este àmbit i de treballar més i millor per tindre una clientela satisfeta. El Gabinet de Normalització Lingüística municipal és el servici encarregat de gestionar estes ajudes.

La subvenció està dirigida a persones físiques o jurídiques, societats civils i comunitats de béns legalment constituïdes, que siguen autònomes, microempreses o xicotetes empreses, i que realitzen la seua activitat en establiments comercials ubicats al terme municipal de València.

El tràmit de sol·licitud es pot fer per mitjà de la seu electrònica municipal o, en el cas de les persones físiques, de manera presencial als registres de l’Ajuntament de València, així com de la forma prevista en la legislació. Per ampliar la informació, descarregar els formularis o encetar el tràmit en la seu electrònica municipal, es pot consultar el web municipal.

Ir al contenido