Si tens un comerç a València, estàs de sort. Encara tens l’oportunitat d’inscriure’t en la campanya dels bons de comerç que ha impulsat la Regidoria de Comerç de València, amb la col·laboració de Cámara València.

En esta ocasió s’han augmentat fins a 1,6 milions d’euros la quantia destinada en 2022 als Bons al Comerç. En conseqüència, s’ha incrementat també el nombre de bons que s’emetran i es repartiran entre els consumidors que els sol·liciten. Seran un total de 27.882 bons els que es repartiran entre la ciutadania.

El principal objectiu d’esta iniciativa és fomentar el consum en els establiments de proximitat de la ciutat. A més, d’aconseguir pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut la Covid-19 en este sector, així com ara la crisi energètica i inflacionista que està afectant a tot el territori.

 

Com puc adherir-me a la campanya de bons comerços?

 

Fins al pròxim 31 d’agost podràs adherir-te a esta campanya, bé a través de l’associació de comerç a la qual pertangues o mitjançant el formulari que s’ha habilitat per a tal fi. Et deixem, a continuació, l’enllaç, en la qual s’expliquen tots els detalls.

Com a novetat, enguany, també podreu participar les parades dels mercats municipals.

 

Quan podran fer ús dels bons de comerç els clients?

 

Serà a partir del pròxim 3 d’octubre i fins al 30 de novembre quan es posarà en marxa esta campanya. Els ciutadans i ciutadanes de València podran adquirir una targeta de compra a un preu de 50 euros i gastar amb ella fins a 100 euros en productes i serveis en els establiments de la ciutat valenciana adherits a la campanya Bons al Comerç. Els altres 50 euros restants els aportarà el consistori valencià.

Estos bons s’obtenen en format de targeta bancària a través de la pàgina web de la campanya, i estan associats al número d’identificació de l’usuari (DNI o NIE). En la funda de la targeta s’inclourà un codi QR per a poder descarregar el llistat actualitzat de comerços adherits a la iniciativa.

Si encara no t’has adherit a la campanya, no esperes més. T’estem esperant! Fes costat al comerç local.

Ir al contenido