Situat en l’entorn de la Llotja, un espai emblemàtic de la ciutat i que millora l’anterior a l’avinguda de l’Oest. Casetes sufragades per l’Ajuntament, totes iguals i decorades amb motius nadalencs. Estaran cobertes i tindran connexió a la llum, cosa que permetrà deixar d’utilitzar els sorollosos motors de gasolina que s’empreven fins ara.

Estes són les principals millores d’enguany per al mercadet de Nadal que s’obri demà, 1 de desembre, i que estarà en marxa fins el 6 de gener de 9 del matí a 22 de la nit. De manera extraordinària, el dia 24 de desembre estarà obert fins les 2 de la matinada, i el dia 6 de gener fins les 5 de la matinada.

Les novetats les ha anunciades el regidor de Comerç, Carlos Galiana, amb l’objectiu de millorar les condicions i l’activitat dels venedors de la ciutat. «Són una sèrie de millores per facilitar el seu treball de venda no sedentària. El principal canvi és la ubicació, a la plaça del Mercat, que ajudarà a dignificar la localització del mercadet nadalenc. De segur que potenciarà també el comerç tradicional de la zona durant estos dies”, ha assenyalat Galiana.

Així, la Regidoria millora les condicions dels venedors que fins ara muntaven les seues parades en l’avinguda de l’Oest i es veïen obligats a desmuntar cada diumenge i dilluns les seues instal·lacions, per la coincidència amb els mercats extraordinaris en estos dies.

Al mercadet de Nadal es podran trobar joguets, pessebres i complements nadalencs, com són adorns, garlandes, centres de taula, veles i altres articles nadalencs i artesanals.

Ir al contenido