La campanya de Nadal de la Regidoria de Comerç ‘Un xicotet comerç una gran ciutat’ és finalista en les categories de Millor Tipografia i Millor Acció Coordinada. Un treball que va realitzar Estudio Menta, una empresa valenciana de disseny gràfic especialitzada en disseny editorial i identitat corporativa, i que recordava a la tipografia tradicional dels cartells dels venedors dels mercats fets amb retolador.

Millor Tipografia

Millor Acció Coordinada

L’objectiu d’estos guardons, organitzats per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, és reconèixer l’excel.lència del disseny valencià i posar-lo en valor davant la societat, els professionals del sector, empreses i institucions. Es tracta d’uns premis de referència dins del panorama de les industries creatives valencianes, ja que venen celebrant-se des de fa 8 anys.

El jurat, compost per professionals experts del sector, haurà de decidir entre els 169 projectes finalistes de les quatre categories. En total seran 31 Premis d’Or i 14 Premis de Plata. Haurem d’esperar al dia d’entrega dels guardons per conèixer als premiats.

Ir al contenido