El Nadal s’apropa i s’acosten dies de tràfic de persones d’un costat a un altre buscant els regals ideals per als seus éssers més estimats. El lloc ideal per a fer estes compres és en el comerç local de València.
El comerç és un sector estratègic d’important transcendència econòmica. Per la qual cosa és primordial la defensa del comerç segur i garantir la seguretat econòmica. Per a això, es repartiran pels comerços de la ciutat de València unes guies de la campanya Comerç Segur elaborades pel Ministeri de l’Interior.

Què proporcionen les guies de la campanya Comerç Segur?

 

Estes guies, que es repartiran en els comerços de la capital del Túria i les zones comercials de la ciutat, tenen com a objectiu garantir unes compres segures, en llibertat i normalitat durant este Nadal.

El contingut que proporcionen estes guies és molt concret. En elles es detallen les mesures de seguretat que han de complir els establiments, en la distribució de productes, en els productes comercialitzats, en la gestió de fons i sistemes de pagament, així com en el comerç electrònic.

A més, s’analitzen les actuacions que s’ha de dur a terme davant una actuació que no ofereix garanties i es repassen les formes delictives més comunes i les accions a desenvolupar davant els fets delictius i la formalització de denúncies policials.

València intensificarà la presència policial durant les festes nadalenques

 

Per a seguir amb la mateixa dinàmica de garantir les compres nadalenques en un comerç segur, València intensificarà la presència policial als seus carrers i, més concretament, en les zones comercials. En total es mobilitzarà a 850 efectius de la Policia Nacional fins al 10 de gener.

Ir al contenido