El Palau de l’Exposició reunirà, a partir de dijous i fins dissabte 16 de juny, empresaris i dissenyadors valencians que analitzaran el vessant de la moda com a empresa, les seues possibilitats reals en el món dels negocis i els factors que convertixen un projecte en una firma d’èxit. En esta trobada, anomenada ‘Catwalk València’, també se celebraran passarel·les en què escoles i dissenyadors presentaran les seues propostes per a la nova temporada.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui este esdeveniment «enfocat cap als joves dissenyadors per donar-los suport i que tinguen l’opció de mostrar les seues col·leccions i intercanviar experiències amb altres dissenyadors, empresaris i el públic en general»

A partir de dijous i fins al dissabte 16, dissenyadors com ara Palometa Studio Design, Andra Cora, Jorge Del Buey, Cubero Quesada i estudiants de les escoles EASD i Barreira exposaran sobre la passarel.la les seues propostes per a la nova temporada. «Idees plenes de creativitat i originalitat que ‘Catwalk València’ farà valdre no només com a producte de disseny, sinó com a futur producte d’un negoci rendible, perquè posar en marxa una firma, un negoci relacionat amb la moda, no té a veure només amb el disseny. Requerix d’un projecte empresarial previ i d’una estratègia comunicativa. Tots estos factors són els que volem connectar, perquè qualsevol projecte que es plantege en este àmbit tinga èxit», ha manifestat el regidor.

Les jornades començaran dijous 14 a les cinc de la vesprada amb una taula de diàleg dedicada precisament al món de l’empresa. Seguidament, els dissenyadors de Palometa Studio Design obrirán la passarel.la amb la seua col.lecció. Divendres serà el torn dels professionals de la imatge, que posaran idees en comú en una taula que tindrà lloc a les deu i mitja del matí. A continuació será el moment dels dissenyadors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València i els dissenyadors de Barreira Art i Disseny. Tancaran les desfilades Andra Cora i Jorge del Buey. Per últim, dissabte serà Cubero Quesada l’encarregat d’acomiadar esta primera edició de desfilades ‘Catwalk València’, que tancarà les jornades amb una taula dedicada al periodisme i la moda.

En la presentació d’esta trobada també ha participat, en nom de Palometa Studio, Beatriz Hernani, qui ha manifestat el seu agraïment pel suport municipal i el seu desig que es consolide la proposta perquè «començar en el món de la moda és molt difícil».

Ir al contenido