Hui estem d’enhorabona! Com cada 27 de setembre se celebra el Dia Internacional del Turisme i a València se celebra com és merescut. Hui més que mai, el turisme ha de ser un vehicle de recuperació i transformació per a beneficiar al major nombre de persones.

Degustació d’orxata en la plaça de l’Ajuntament de València per a celebrar el Dia Internacional del Turisme

València celebra esta efemèride amb diverses activitats gratuïtes orientades tant a residents com a visitants amb un únic objectiu. El de sensibilitzar sobre la importància d’un turisme sostenible. Apostar perquè es respecte l’autenticitat del territori o fins i tot que es permeta conéixer més sobre la identitat i el caràcter local.

Dins d’este ampli objectiu, la ciutat valenciana ha organitzat múltiples activitats gratuïtes per a tothom. La primera d’elles és la degustació d’orxata en la plaça de l’Ajuntament de València fins a esgotar existències. D’ací, l’exemple de posar en valor els productes locals.

Rutes turístiques per València

També s’han organitzat rutes turístiques per la ciutat de València. Una d’elles recorrerà els punts més icònics del centre històric inclosa en el “Mapa del Disseny” per a donar a conéixer que València és Capital Mundial del Disseny. En l’altra ruta es donarà a conéixer la importància de l’accessibilitat. Com? Amb els ulls embenats. Sí, has llegit bé. Esta ruta es realitzarà en parella, amb els ulls embenats i amb l’acompanyament d’un guia oficial.

El reciclatge present en el Dia Internacional del Turisme a València

L’impacte del turisme en el planeta i les oportunitats de créixer de forma més sostenible també seran presents en el programa d’activitats que es realitzarà durant el dia de hui a València. Per cada València Tourist Card que retornen els turistes a les oficines d’atenció turística, rebran un obsequi i un paper de llavors. Preparat per a donar-li vida a estes llavors?

Consulta totes les activitats en el següent enllaç.

Ir al contenido