Després de diversos mesos d’obres de remodelació, València ja ha obert al públic la plaça de la Reina. Ara, este emblemàtic lloc s’ha convertit en una zona més per als vianants, amb jocs infantils, tendals de diferents altures, lavabos públics i molta vegetació, la qual cosa permetrà que este espai estiga dotat d’ombra. També compta amb dues fonts d’aigua, seients, bancs adaptats, contenidors soterrats i diverses places de aparcabicis, entre altres serveis.

Cal destacar que en esta obra també s’incloïa la reforma integral del pàrquing subterrani de la plaça de la Reina. Este disposa de 228 places per a cotxes, sis places per a persones amb mobilitat reduïda, 48 per a motocicletes i 20 per a bicis. Així doncs, disposa de nou carregadors de bicis i/o VMP elèctrics i set carregadors per a vehicles elèctrics, així com un sistema busca plaça d’aparcament.

 

Les persones que compren en el Mercat Central o en els comerços del centre històric tindran descomptes en l’aparcament

 

Amb la finalitat de fomentar el comerç de proximitat i contribuir a millorar la mobilitat en el centre de la ciutat, l’Ajuntament de València ha apostat per premiar a aquelles persones que compren en el Mercat Central o en els comerços adherits a l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València. Esta clientela es beneficiarà de grans descomptes si utilitzen el nou aparcament de la plaça de la Reina o el del Mercat Central.

Vos animem a comprar en el comerç local!

Ir al contenido