La Regidoria de Comerç ha posat en marxa el concurs fotogràfic #ClickAlMercat, una iniciativa que pretén «posar en valor la imatge i la bellesa dels nostres mercats municipals i extraordinaris «. Així ho ha assegurat el regidor Carlos Galiana, durant la roda de premsa de presentació d’este certamen, que arrancarà oficialment el pròxim 27 de gener i que estarà en marxa fins el 6 de març. Pots consultar les bases punxant ací.

El millor reportatge s’emportarà un premi de 2.000 euros i les dos millors sèries fotogràfiques publicades a Instagram tindran un premi de 500 euros cadascuna.

L’objectiu és, en paraules del regidor, «redescobrir els mercats municipals i extraordinaris, i posar-los en valor, reconèixer també la seua importància en la construcció social dels barris de la nostra ciutat». Un concurs que premiarà, precisament, la capacitat de plasmar en imatges el que els mercats representen i la vida que es genera als seus voltants. En este sentit, Carlos Galiana ha destacat que este concurs “busca nous clients joves per als mercats, persones dinàmiques i usuaris de la xarxa social Instagram».

#ClickAlMercat és una iniciativa que parteix del treball en equip de la Regidoria, amb Carlos Galiana al front; la periodista Pilar Almenar, qui ha acompanyat al regidor en la taula de presentació; la fotoperiodista Tania Castro, la també periodista Fany Grande i el dissenyador Gonzalo Gironés. En nom de tots ells, Pilar Almenar ha destacat. que la fotografia “és la eina més adient per a mostrar les potencialitats dels mercats municipals i els seus productes i valors”, i així mateix ha ressaltat “el caràcter democràtic de les xarxes socials”.

Quant al jurat de #ClickAlMercat, està format pel fotoperiodista Miguel Lorenzo, el periodista José Luis Lluesma i la fotògrafa d’arquitectura Mariela Apollonio, en la categoria d’Instagram; i en la categoria professional, es troben l’esmentat Miguel Lorenzo, el vice rector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València Antonio Ariño i el redactor de Valencia Plaza Eugenio Viñas.

Ací vos deixem la galeria de fotos de la presentació de la campanya…

Ir al contenido