Alguna vegada t’has preguntat si pots visitar València en tres dies? La resposta és sí. Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et proposem el millor pla d’este cap de setmana.
Te’n vens amb nosaltres? Prepara les teues maletes que te’n vens a València este cap de setmana!

 

Coneix els racons de València en un cap de setmana

 

Aprofita este cap de setmana per a fer una escapada. Si només tens tres dies per a visitar València, este és el moment. Farem junts un recorregut bàsic, però no deixarem que se’ns escape res d’allò més significatiu.
És molt important que abans de vindre organitzes la teua visita amb tota la informació de la ciutat. Estem segurs que este pas l’has posat en pràctica amb altres viatges, per la qual cosa no et suposarà un gran esforç. Així i tot volem que este viatge el prengues amb molta calma, per això et deixem ací un regalet. La guia de supervivència de València!

Este és el pla que et proposem per a passar els teus millors tres dies en la capital del Túria.

 

Dia 1: Recorre els carrers del centre històric

 

Nosaltres som uns enamorats del nostre centre històric. Cada carrer de la ciutat de València té la seua part d’història, per això no volem que et perdes cap detall. Podràs veure l’autèntic «Santo Cáliz» dins de la Catedral, la Llotja de Seda, el Mercat Central, l’Església de Sant Nicolás, les Torres de Serrans i altres edificis emblemàtics de València.

 

 

Dia 2: Banya’t en les cristal·lines aigües de València i visita la Ciutat de les Arts i les Ciències

 

 

Aprofita estos dies a la ciutat valenciana per a donar-te un escabussó de bon matí a les nostres platges. Et recomanem la Malva-rosa i Les Arenes.
Has de fer una visita obligada a la Ciutat de les Arts i les Ciències i a l’Oceanogràfic. T’encantarà! Si eres més de cinema, el teu lloc ideal és l’Hemisfèric.

 

 

Dia 3: Degusta una bona paella en l’Albufera

 

 

 

No pots vindre a València i deixar escapar l’oportunitat de visitar el Parc Natural de l’Albufera. Un passeig amb barca per a conéixer la flora i la fauna, menjar una bona paella o presenciar el seu preciós vesprejar. T’enamoraràs!

Anima’t, vine a València i coneix tot el que ens envolta!

Ir al contenido