Encara no saps on passar la Nit de Reis? T’oferim la millor alternativa! Vine a València a gaudir d’esta nit plena d’il·lusió i sentiments. L’Ajuntament de València ha organitzat la tradicional cavalcada de Reis que no et pots perdre.

Després de dos anys, els carrers de València tornaran a rebre la visita dels Reis d’Orient. Després d’un viatge pel Mediterrani, Ses Majestats arribaran fins a la nostra ciutat per omplir les nostres cases d’il·lusió. I la ciutat es prepararà per rebre’ls amb una gran festa: els gegants i cabuts de la ciutat obriran una gran desfilada amb grups d’animació i música que acompanyaran la missatgera Caterina i la bústia real, el patge Miquel, el senyor Carbó i la seua carboneria, Dolça i la fàbrica de caramels, i Perseida, la sàvia astrònoma que ens guiarà en una nit de fantasia.

I per rematar la benvinguda que la ciutat de València dona a Ses Majestats, la pirotècnia Penya-roja oferirà un espectacle piromusical perquè tots junts cantem que els Reis Mags «Ja estan ací!».

Horari i itinerari de la cavalcada de Reis

Ses Majestats arribaran a la Marina a les 16:30 hores i, posteriorment, entorn de les 18 hores començarà la gran cavalcada dels Reis d’Orient.

El recorregut de la visita de Ses Majestats passarà pels carrers Navarro Reverter, Porta de la Mar, General Palanca, General Tovar, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo.

A més, des de les 18 hores hi haurà animació prèvia a l’Ajuntament de la ciutat.

Els Reis arribaran a tots els pobles i barris de València

 

Com és d’esperar, els Reis d’Orient també passaran a deixar els regals a aquells xiquets i xiquetes que s’hagen portat bé durant este any.

A continuació podràs consultar l’horari de les visites.

El Palmar

 

17.30 – 21.00 h

Arribada dels Reis Mags a l’embarcador del Palmar, cavalcada i repartiment de regals.

 

La Punta

 

18.00 h

 

Recepció dels Reis d’Orient al xalet del Doctor Bartual.

Benimamet – Beniferri

 

17.30 h  Arribada dels Reis Mags a l’amfiteatre del Parc Lineal i cavalcada.

19.00 h Cavalcada pels carrers de Beniferri.

 

Des de la Regidoria de Comerç vos desitgem una feliç Nit de Reis!

Ir al contenido