Has apostat per nous productes a la teua botiga i no saps com vendre’ls? Hui, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, vos portem les claus per a vendre el teu nou producte. Perquè tindre el millor producte o servei del món no és prou, també cal saber vendre’l.

Estàs d’acord amb nosaltres?

Claus per a vendre el teu nou producte o servei

Les empreses que treballeu amb productes o serveis, ser els millors no és suficient, també cal saber vendre’ls. Segueix aquests senzills tips per a saber com vendre i comercialitzar un producte o servei.

Has de donar-ho a conéixer

De res serveix tindre un bon producte o servei si ningú ho sap. Promociona de manera eficaç el teu nou producte o servei. No esperes que es venga sol! Explica-li al teu client perquè el teu producte és de la seua utilitat, quina necessitat li resol i perquè és millor que el de la competència.

Coneix el sector

No vengues el teu producte sense abans conéixer-lo! Si fas això, estaràs destinat al fracàs. Estudia la indústria en la qual vols introduir-te, defineix una estratègia de venda i les accions tàctiques.

Cerca el client perfecte

Dirigeix-te a les persones a les quals realment li puga interessar el teu producte o el teu servei. Els estudis de mercat i la segmentació d’audiències et serviran de gran ajuda.

Sigues honest

No ocultes informació al client sobre el teu producte. Mostra-li els avantatges que obtindrà en comprar el teu producte o servei i destaca què el fa diferent.

Accepta els fracassos. No et rendisques!

Quan entropesses amb una pedra, bota-la! No et detingues, totes les persones hem fracassat alguna vegada i no per això has de rendir-te. Al contrari, això forma part de l’aprenentatge.

Dona’t suport en les noves tecnologies

Des de la Regidoria de Comerç considerem que comprar a les nostres botigues de barri és la millor opció perquè tenim un tracte personalitzat. Però cal no oblidar-se de les noves plataformes en Internet. Migrar cap a Internet pot ser el complement perfecte per a potenciar la venda del teu producte o servei, tant en una pàgina web, com a través de les xarxes socials.

Interioritza tots estos consells, ix i posa’t a vendre!

Ir al contenido