Plans amb xiquets per a gaudir de València

Plans amb xiquets per a gaudir de València

Si estás ací probablement és perquè este cap de setmana estàs pensant a venir a València amb xiquets a passar uns dies. Hui des de la Regidoria de Comerç de València volem donar-te alguns consells per a passar el millor cap de setmana a la nostra ciutat. Agafa el mapa...
Aprende a cocinar un delicioso flan de café y naranja

Aprende a cocinar un delicioso flan de café y naranja

¿Eres un fanático de los flanes? Tenemos que confesarte que por aquí hay más de una persona que se ha declarado adicta a los postres pero, más todavía a los flanes. Hoy desde la Regidoria de València queremos presentaros un nuevo postre hecho con naranja, la fruta de...
Aprende a cocinar un delicioso flan de café y naranja

Aprèn a cuinar un deliciós flam de cafè i taronja

Eres un fanàtic dels flams? Hem de confessar-te que per ací hi ha més d’una persona que s’ha declarat addicta a les postres però, més encara als flams. Hui des de la Regidoria de València volem presentar-vos unes noves postres fetes amb taronja, la fruita...
¿Realmente necesitas Internet si perteneces al pequeño comercio?

¿Realmente necesitas Internet si perteneces al pequeño comercio?

¿Alguna vez te has preguntado si tu negocio local necesita Internet? Hoy desde la Regidoria de Comerç queremos resolverte todas las dudas. Pero te adelantamos que sí debes tener presencia en Internet por múltiples razones. Sigue leyendo que te lo contamos. ¡No te lo...
Arròs amb bledes i caragols

Arròs amb bledes i caragols

Aprèn a cuinar una de les receptes més típiques de València, l’arròs amb bledes i caragols. Des de la Regidoria de València ens atreviríem a dir-te que este plat es considera com una de les receptes tan valencianes com la paella. En definitiva, és de la terreta....
Arròs amb bledes i caragols

Arroz con acelgas y caracoles

Aprende a cocinar una de las recetas más típicas de València, el arroz con acelgas y caracoles. Desde la Regidoria de València nos atreveríamos a decirte que este plato se considera como una de las recetas tan valencianas como la paella. En definitiva, es de “la...
Ir al contenido